Publiceren is één, delen is twee

Er bestaat wat onduidelijkheid bij Wikiwijs-gebruikers over het publiceren en delen van arrangementen die zijn gemaakt in Wikiwijs. Een arrangement kan bijvoorbeeld bestaan uit een serie oefeningen, een complete les of zelfs een hele lessenreeks. Een groot deel van de gebruikers heeft wel een les gemaakt en gepubliceerd, maar niet gedeeld.

Als een arrangement gepubliceerd is, maar nog niet gedeeld, is het voor anderen niet vindbaar in de Wikiwijs-database. Wil je dus dat je arrangement gevonden wordt in Wikiwijs, kies er dan voor om het arrangement te delen.

Delen van een arrangement gaat als volgt:

Log in op Wikiwijs

Ga naar ‘Mijn Wikiwijs’

Kies ‘Mijn arrangementen’

Klik op het potloodje achter de titel van het arrangement dat je wilt bewerken:

Kies het tabblad ‘Publiceren’

Klik op ‘Deel dit arrangement’

Je komt nu terecht in Wikiwijs Delen waar je de gegevens over je arrangement kunt invullen en het arrangement kunt delen. Als je er tegenop ziet om het materiaal te beschrijven, dan kan de Wikiwijs Uploadservice deze klus ook voor je uitvoeren. Hoe dat werkt lees je hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 179 andere volgers

%d bloggers like this: