Werken met Google Earth in het basisonderwijs

In Wikiwijs zijn er sinds kort verschillende soorten lesopdrachten beschikbaar om aardrijkskunde- en geschiedenisles te geven met Google Earth. De lessenserie Werken met Google Earth van Gerard Dümmer bestaat uit opdrachten die zijn onderverdeeld in drie categorieën; voor de inleiding, de kern en ter afsluiting van een les. De lessen zijn vooral geschikt voor het basisonderwijs voor leerlingen in de groepen zes, zeven en acht.

Waarom is een haven belangrijk en wat vind je er? Hoe ontstaan orkanen en welke schade kunnen ze aanrichten? Hoe is het leven in New York? Het zijn enkele voorbeelden van de interactieve opdrachten die worden ondersteund met foto- en videomateriaal.

Bekijk de Google Earth lessen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 179 andere volgers

%d bloggers like this: