Instructievideo ‘Werken met de Stercollecties’

Morgen, dinsdag 9 oktober, vindt de officiële presentatie van de Stercollecties plaats op het Hofstad Lyceum in Den Haag. Open digitaal leermateriaal voor diverse vo-vakken, geordend in leerlijnen. Stichting VO-content stelt het materiaal beschikbaar via Wikiwijs en draagt samen met andere partijen in het vo (Studio VO en Math United) zorg voor het ontwikkelen, in stand houden en actualiseren van dit materiaal.

Instructievideo
Om de mogelijkheden van de Stercollecties alvast te kunnen ontdekken is een instructievideo ‘Werken met de Stercollecties in Wikiwijs’ beschikbaar. De video laat zien hoe je Stercollecties kunt zoeken in Wikiwijs, maar ook hoe je bijvoorbeeld onderdelen hieruit naar eigen inzicht kunt aanpassen of combineren met eigen of bestaand materiaal.

Bekijk de instructievideo ‘Werken met de Stercollecties in Wikiwijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 179 andere volgers

%d bloggers like this: