Laat zien hoe jouw onderwijs profiteert van ICT

Kennisnet is op zoek naar docenten die gebruikmaken van ICT-hulpmiddelen. Ben je (po, vo, so, mbo, Pabo, Lero) docent? Beschrijf dan voor 5 november a.s. beknopt een ICT-toepassing die je in het onderwijs gebruikt en maak kans op een videocamera in bruikleen voor de periode van een jaar!

Op deze manier wil Kennisnet  graag te weten komen welke overwegingen een rol spelen bij het inzetten van ICT-toepassingen en wat het oplevert. Door je praktijkervaring te beschrijven, kunnen anderen delen in de inzichten van het gebruik en de opbrengsten van ICT.

Regeling pas toe en leg uit

Beschrijf een onderwijssituatie waarin ICT wordt gebruikt via het online aanmeldformulier. Als je inzending wordt geselecteerd, ontvang je medio november een videocamera om zelf de onderwijssituatie met ICT-gebruik vast te leggen. In ruil hiervoor mag jouw (school)instelling de camera een jaar lang in bruikleen houden. Meer weten? Lees de regelingtekst.

Een reactie op Laat zien hoe jouw onderwijs profiteert van ICT

  1. Lies Mesu zegt:

    Sinds dit schooljaar is er een lesuur LOB in klas 3 vmbo basis/kader. Elke les geef ik de leerlingen een opdracht, die ze moeten uitwerken op een blog. elke leerling moet een blog openen op WordPress.com. Ze moeten mij en een van hun ouders uitnodigen, zodat die personen commentaar kunnen leveren op wat ze geschreven hebben. Ik hoop op deze wijze een soort LOB-portfolio te kunnen maken.
    Probleem is wel, dat leerlingen weinig ICT-tools hebben. Het middel “blog” is in de eerste weken meer een doel op zich gebleken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 179 andere volgers

%d bloggers like this: